Bier uit eigen keuken

eigen brouwsel in lijn met uw keuken

Exclusief voor
Restaurant & (Eet)cafe

Kwartierbier brouwt ook samen en voor restaurants.

Hierbij zoekt Kwartierbier de verbinding tussen de ambachtelijke bieren en de unieke smaken uit de keuken. Dit resulteert in een uniek en exclusief bier waarbij het bier de naam van het restaurant draagt inclusief een eigen etiket.

“Bier brouwen doen we samen!”

Zo heeft Kwartierbier BottledbyTollius ontwikkeld waarbij aansluiting is gezocht op de oosterse inslag van keuken van Tollius. In BottledbyTollius zijn ingrediënten zoals citroengras, gember, kaffir lime, peper en kokos gebruikt voor het bier.

Met DLC hebben we samen een fris DLC bier gemaakt waarbij onder andere de door DLC eigen gekweekte verveine is gebruikt.
Met Restaurant Bentick (nu LIZ restobar) heeft Kwartierbier spannende smaken van koolrabi en lavendel weten te combineren. Met een opvallend mooi etiket is dit Bentinck’s Koolrabi-lavenbier exclusief geschonken in het restaurant.

Voor Bistro Lof in Leersum heeft Kwartierbier zowel een zomers Lof blond als winters Lof donker gemaakt. Waarbij voor de laatse kumquats en kaneel zijn
gebruikt, beide ingrediënten die veelvuldig door de chefkok wordt gebruikt.
Naast al deze restaurants heeft Kwartierbier ook een batch bier gebrouwen voor het met twee Michelin sterren gewaardeerde FG restaurant in Rotterdam.

Wil jij met je restaurant ook in dit rijtje komen te staan? Neem dan contact met Kwartierbier op en wie weet heb jij binnenkort ook je eigen labelbier.

Restaurant cafe craft bier beer private label eigen bier KWARTIERBIER

bier uit uw eigen keuken?

Samen in om een culinair bier te brouwen met eigen etiket?

Wijn is nog altijd een mooie begeleiding van een gerecht, maar wij zijn van mening dat dit ook met een biertje kan! Zo kan een bier ook zuiver, verfijnd en culinair toepasbaar zijn, die daarmee een mooie begeleiding kan vormen van een gerecht. 

Nieuwsgiering geworden?

We ontwikkelen samen met de chef een biertje met ingrediënten die vaak bij jullie in de keuken worden gebruikt. Eerst zullen we samen een proefbrouwsel van 10 liter ontwikkelen met ingrediënten en eigenschappen naar keuze. Na een aantal weken kunnen we samen het proefbrouwsel beoordelen en eventueel bijschaven indien nodig. Daarna gaan we het brouwsel ‘groot’ brouwen (125 liter) in onze brouwerij en uiteindelijke een mooi culinair einderesultaat neerzetten!

Neemt u contact met ons open we komen graag een keer langs om de mogelijkheden en andere zaken te bespreken.

Contactformulier